måndag 26 juli 2010

Salamander i Radio Halland

Cirkus Salamander gästade Radio Hallands Sommarmorgon


Tidigt i morse blev jag intervjuad i Radio Hallands program Sommarmorgon och det var mycket trevligt! Den sympatiske programledaren Per Scholander hade fått i uppdrag att lära sig akrobatik och jonglering. Det blev lite svårt med akrobatiken bland alla mikrofoner, men vi gjorde ett försök med bolljongleringen. Det blev en bra start, men som i de flesta fall behövs det nog en del träning för att finslipa tekniken :-)

Så dök Ing-Marie Abrahamsson från Upplev Halmstad upp i studion och lärde sig jonglera rekordsnabbt med tre bollar på bara ett par minuter! Det är inte ofta man ser någon lära sig så snabbt och det var naturligtvis kul att få uppleva detta!

Min medverkan skedde kl 07:30 den 26 juli och går att lyssna på i 30 dagar efter sändningen i SR:s arkiv.

Resten av denna sköna dag tillbringade jag med min fru Ida och min dotter Selma. Det blev kaffe för att vakna och sedan bad och poi på stranden.

För övrigt kan jag verkligen rekommendera kaféet på Särdals kvarn - ett mycket mysigt kafé vid Haverdal där vi njöt i fulla drag av stillheten och gott kaffe.

/Martin

fredag 2 juli 2010

Glad sommar!

Ha det så trevligt i sommar alla människor! Hoppas att det blir riktigt härligt, fint och kärleksfullt och att det blir mycket jonglering, glada skratt, skönt och avslappnat.

Som jag skrivit tidigare så tar Cirkus Salamander det ganska lugnt över sommaren, men tveka inte att kolla läget om du är intresserad av eldshow eller vill jonglera lite någon dag!

I höst kör vi igång med kurser i jonglering och eldkonster!

Ta hand om er allihop!

/Martin