tisdag 31 augusti 2010

Svängig eldshow på Kulturnatten 11/9


Cirkus Salamander har fått äran att pryda programmet till Halmstads kulturnatt med en bild från förra kulturnattens eldlekar! Det känns roligt att få brinna lite för kulturnatten på det sättet också :-) Ett litet problem är dock att vi misstänker att det inte är vi som är på bilden...

I årets kulturnatt är Cirkus Salamander tillbaka med nya krafter. Då liksom nu med eld, självklart, men med en tydligare fokus på det dansanta genom samarbetet med magdansgruppen The Shakers. Vi samarbetade i en av eldshowerna på förra kulturnatten och tyckte att det var en bra kombination. Så nu kör vi vidare på samma linje fast i större omfattning och förhoppningsvis mer planerat.

Ta en titt i programmet för att se mer om kulturnatten. Vi uppträder två gånger under kvällen, på gräsmattan framför teatern och i kapsylparken. Dessutom har vi workshop i jonglering, stav och poi.

Välkomna kulturglada människor!

/Martin

måndag 30 augusti 2010

Lär dig jonglera med oss i höst!


I höst kör våra jongleringskurser igång. Kurserna är i kortare format på 3-4 veckor med fokus på bolljonglering eller eldjonglering med poi/stav och anordnas i samarbete med Folkuniversitetet.
För anmälan - gå till Folkuniversitetet i Halmstad.

Om ni har några frågor - ring eller mejla oss gärna. Kontaktuppgifter finns på sidan.

Välkomna!

/Martin

fredag 20 augusti 2010

Eldshow på Hallandsåsens växtbutik

Och så var det dags för en favorit i repris - Sinnenas afton den 26 augusti på Växtbutiken i Hasslöv. Vi har varit där och haft eldshow tidigare ett par år jag och min bror Jonatan. Det har alltid varit underbar stämning bland människorna och en fantastiskt vacker och harmonisk miljö - som balsam för själen. Så det känns mycket bra att komma tillbaka och köra eldshow där igen, denna gång tillsammans med Sascha.

/Martin

Eldshow på Majas vid Havet

Imorgon 21/8 blir det eldshow på Magnus Beischers releaseparty för nya skivan "Du borde leva ditt liv innan du dör". Partyt kommer att vara på Majas vid Havet i Varberg.

Fick höra av en kollega att eldshowen hade fått reklam på SR Halland och det var ju trevligt! I vilket fall som helst ska det bli roligt att åka upp och köra eld tillsammans med Sascha... vi har byggt och fixat lite...

/Martin